top of page

Dansekurs for barn under RÅDANS

Her kommer informasjon om timeplan, pedagoger og annet vedrørende dansekurs for barn og unge i Råde. For å delta på undervisningen må man melde seg på og det er begrenset antall plasser. 

Påmelding skjer via e-post til raadedans@gmail.com 

OBS: alle barn i målgruppen får med informasjonsskriv hjem fra skolen.

PEDAGOGER UNDER RÅDANS:

Magnus Emaka Einang - hiphop/breakdance

RÅDANS får i år besøk av den erfarne og dyktige hiphoperen Magnus Emaka Einang - det blir råkul dansing i Rådehallen denne uka. 

 

Magnus er en allsidig Hip Hop danser og koreograf som har vært aktiv 13 år i miljøet. Etter å utdannet seg fra London Studio Centre med Bachelorgrad i Dance Theater,  utforsket han dansen videre på scenen i West End.

Aktivt medlem av Kingwings Crew siden 2007 og har fremført på scener som: Operaens hovedscene, Olavshall, Grieghallen, Kilden, Oslo Spektrum m.m 

Tidlig i karrieren turnerte han verden rundt med Michael Jackson showet Thriller Live, Musikkvideoer med Coldplay og Little Mix, og Åpningsseremonien for Sommer OL 2012 i London.

Om undervisningen: 

Magnus liker å fokusere på grunntrinn i Old School Hip Hop og vise variasjoner av basics. I tillegg jobber han mye med musikalitet og karakter (intensjon) i dansen.

 

Hovedmålet hans er to ting: å lære bort slik at folk kan lage selv, og at hver elev skal ha det gøy :)

Beret Roksvåg Stølen - moderne dans og kreativ dans

RÅDANS ser frem til å ønske Beret velkommen til festivalen, andre året på rad. 

I fjor opptrådte hun med forestillingen "I Skogen" for de minste barna, mens i år skal hun lære oss moderne og kreativ dans. 

 

Beret Roksvåg Stølen bor i Son og er utdannet dansepedagog fra Den Norske Balletthøyskolen i 2009, og har jobbet med barn og dans siden. Både gjennom kulturskoler, egne prosjekter, i barnehage og på skole har hun undervist i og vist frem dans og teater.

Om undervisningen:

Beret jobber med å skape trygghet i rommet, slik at barna selv kan være kreative og medskapende. De moderne danseklassene vil ta utgangspunkt i kroppens naturlige bevegelsesmønster, og jobbe med tyngdekraft, strekk, avspenning og kraft.

 

Klassene vil blant annet inneholde gulvarbeid, bevisstgjøring rundt musikalitet, kreativt arbeid og koreografi.

bottom of page